LUMIA 1020 Full tertemiz garantili

Kullanılmış Ürün
iphone 5S note 3 LG G2 32gb playstation 4 Xbox one ipad air 64gb blackberry z30 1100 lira

İlan Sahibi Bilgileri




İstanbul
İlan Açıklaması
Telefon tertemiz full kutusunda ve garantilidir 13 ay daha garantisi mevcuttur ayrıca cihazda ebay dan 35$ a aldığım orjinal extreme guard full body koruma mevcut ve 40 liraya aldığım en kaliteli silkon kılıf mevcuttur bu sayede yere dahi düşşse cihazda çizik dahi olmamaktadır.

Cihazın öne çıkan en önemli özelliği 41mp lik kamerası ve pureviewHD + clear black ekranıdır ama tabi donanım özellikleride yabana atılacak gibi değildir.
Bu kamera ile şaşırtıcı derecede muhteşem foto ve videolar çekebilirsiniz
Kendi yapmış olduğum profesyonel DSLR foto makinamla kıyasladığımda fotoğraf kalitesini 8000 liralık foto makinasına neredeyse kafa tutan fotoğrafla ortaya çıkıyor ki 1500-2000 liralık dslr foto makinalarından daha kaliteli foto çektiğide aşikar.

Windows phone zaten kasma takılma yapmayan bir işletim sistemidir tıpkı apple ın iphonelarda kullandığı ios işletim sistemi gibi (ki iphone ve ipadler max 1gb rame sahipler) takılma kasma olmadan oyun program vs vs her işinizin üstesinden gelir.

Cihazın özellikleride 10 numaradır ama en önemlisi kamerada mobil cihazlarda rakibi YOKTUR ve uzunca bir süre daha OLMAYACAKTIR.
Fiyat 1100 liradır takasta ise yazılanlar dışında takas olmayacaktır...
pramipexol y bradicardia pramipexol cena pramipexol 0 35 mg