Power Perfect Siyah Nokta Temizleme Makinası

Sıfır Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri

İstanbul
İlan Açıklaması

1.Başlık Temizleme ve Köpürtme:Yüzünüzü suyla iyice yıkayın ve sabun veya şampuan damlattığınız süngerli başlıkla yüzünüzü iyice köpürtüp temizleyin.

2.Başlık Gözenek Açma ve Peeling:yüzünüzü durulamadan fırçalı peeling başlığını biraz ıslatarak yüzünüzü iyice ovun böylece yüzünüzdeki ölü deriyi atacak ve tüm gözenekleri açacaksınız.

3.Kara noktaları temizleme:Yüzünüzü sıcak suyla bol bol yıkadıktan sonra yumuşamış cildinizdeki kara noktaları vakum kafası ile temizleyin. Bu kara noktaları temizleyerek kara noktalardan oluşan sivilcelerin önüne geçeceksiniz.

4.Masajla Kan Dolaşımını arttırma: Son adıma geçmeden yüzünüzü kolonya gibi alkollü bir temizleyici ile temizleyin ve az yağlı bir nemlendirici sürüp masaj başlığı ile kan dolaşımını hızlandırın. Cildinizin altındaki toplanıp bir süre sonra sivilceye dönüşecek maddelerin kan dolaşımını hızlandırarak buradan temizlenmesini sağlayın
  Daha iyi sonuç almak için duştan çıkar çıkmaz yukarıdaki 4 adımı uygulayın.
 Tüm işlemleri yaparken yüzünüzde varolan sivilceleri patlatmamaya azami özen gösterin. Patlatılan sivilceler yüzde daha fazla sivilce oluşmasına neden olabilir ve yüzde iz kalmasına neden olabilir.
  Cilt altındaki yağ ile kir tabakasının birleşmesinden oluşan siyah noktaların, mutlaka temizlenmesi gerekir. Cilt siyah noktalardan arındırılmaz ise, sivilce kaçınılmaz olur. Yani siyah noktalar sivilceye davetiye çıkarır.
Siyah Nokta Neden Olur? Siyah Noktalar Nasıl Oluşur?
  En önemli nedeni, yağ üretimi artışıdır. Ergenlik dönemindeki hormonal değişimler ve etkiler nedeniyle, yağ bezleri büyür ve yağ üretimi artar. Yağ bezlerinin salgıladığı yağ, cilt gözeneklerinden atılması beklenir ama fazla üretilen bu yağ, gözeneklere ulaşan kanalları yoğunlaşmış yağ kütlesi nedeniyle tıkar. Tıkanmanın tam olduğu durumlarda komedona (sivilcenin ilk bulgusuna) rastlanır.
  Yani siyah nokta aslında sivilcenin bir başlangıç dönemidir. Her siyah nokta sivilceye dönüşmez ama her sivilce siyah noktanın oluşum evresinden geçer.


-Yüzdeki sivilce oluşumunu engeller, cildi temizler, rahatlatır.
-Gözenekleri açar kan dolaşımını arttırır, yaşlanmayı engeller
-Görevleri farklı 4 farklı başlığa sahiptir.Temizleme,Peeling, Masaj, Kara nokta çıkarıcı


ORJİNAL POWER PERFECT PORE