karakalem ve yağlıboya portre çizdirme 45 tl

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Muğla
İlan Açıklaması

SİPARİŞ İÇİN LÜTFEN ÖZEL MESAJ ATARAK TELEFON NUMARANIZI BELİRTİNİZ, KISA SÜREDE GERİ DÖNÜŞ YAPILACAKTIR. 

TÜM RESİMLER %100 EL İŞÇİLİĞİYLE YAPILMAKTADIR !!!

Mutlaka tatile gittiğiniz zaman turistik yerlerde caddelerde, sokaklarda, sahil kenarlarında portre çizim hizmeti veren ressamlara denk gelmişsinizdir, Belki de çok istediniz ancak yeterli zamanınız veya bütçeniz olmadı;  nedenleri çoğaltılabilir. Bu kendini bir ressamın gözünden görüp ve ellerinden kara kaleme dönüşmüş hallerini görmek isteyenler, özel günlerinde özel bir hediye telaşına düşüp, klişeleşmiş hediye almak istemeyenler için güzel bir seçenektir. Üstelik piyasada kara kalem resim çizdirmek maliyetli olabilir ancak ben bunu çok uygun fiyatla yapıyorum, başka hiç bir yerde rastlayamayacağınız kadar düşük fiyata bir sanat eserine sahip olabilirsiniz. Size çizeceğim portreleri en kaliteli malzemelerle yapıyorum ve böylece yüzyıllarca bozulmadan kalabilir. Sevdikleriniz için değerli ve anlamlı bir hediye veya evinizin duvarlarını süsleyecek değerli bir sanat eseri olacak bir karakalem portreniz olsun ister misiniz?

 

Karakalem portrelerinizi çizerken birebir benzetiyorum. Hatta iddia ediyorum ki %100 el işçiliği ile en iyi çizim yapan ressamların başındayım. Fotoğrafta yansıttığınız duygu ve ifadeleriniz birebir kağıda yansır. Bu güne kadar çizimlerim pek çok yerel yayım ve yayınlarda yer aldı, beğenilmeyen hiçbir portrem olmadı. Ancak yine de gönlünüzün rahat etmesi ve %100 memnuniyetiniz için karakalemin bütün çizim aşamalarını ve bitmiş halini dileğiniz iletişim aracıyla whatsapp veya mail yoluyla sizlere gönderebilirim, telefon ile sizi haberdar eder, beğenmezseniz satışı hemen iptal ederim ve paranız hesabınıza hemen otomatik aktarılır. Ayrıca karakalem çalışması elinize ulaştıktan sonra ödemeye onay vereceğiniz için gözlerinizle de görerek emin olursunuz. Online alışveriş yapmanın en büyük avantajlarından biri budur.

 

Sipariş İçin Yapılması Gerekenler

 

Bunun içinde çözünürlüğü yüksek, kaliteli bir fotoğrafınızı mail adresime yollamanız yeterli. Fotoğrafınızın netliği (çözünürlüğü) yüksek olmalı ve yakın çekim olması yeterli aslında; yani uzak boydan çekimler değil de yakın vesikalık mesafesi gibi... Yüzünüze flaş patlamamış yüz hatlarınızın belirgin olduğu bir fotoğrafınız gerekmektedir.

Fotoğrafınız çizime uygunsa 48 saat içinde karakalem portreniz hazır olur. Mobil telefonumdan bana ulaşmanız ile de çizimle ilgili eklemek ve çıkarmak istediğiniz detaylar ve dahası için birlikte karar verebiliriz. Sevdiklerinizin unutamayacağı, çok duygusal hediyeniz, özel ambalajında korunaklı bir şekilde kargoya verilir ve nerede olursanız olun en geç 2 gün içinde evinizde olur.

Fotoğrafınızı mail yoluyla gönderiniz, mail adresimi sahibinden kuralları gereği yazamıyorum özel mesaj ile lütfen sorunuz.Telefon numaranızı da yazmanız size daha hızlı ulaşabilmemi sağlar.  Beni irtibat telefonumdan aramanızda aynı şekilde iletişimi hızlandırır. Her şekilde 10 dakika içinde size geriş dönüş yapılır. 

 

Fotoğrafın Karakaleme Dönüştürülmesi Sırasında;

 

Fotoğrafta bir ressam gözüyle çizilmemesi gereken detaylar çizilmez, fotoğrafta arka planda görünenler, veya kıyafetinizdeki marka sembolü gibi rahatsız edici detaylar karakalem portrenizde görünmez. Ayrıca portreniz ile ilgili ekstra detayları özel mesaj ile veya telefon ederek bilgilendirirseniz buna uygun olarak çizim yaparım.

Yazı ekleyebiliyor musunuz?

Saçım açık başörtüsü ekleyebilir misiniz?

Başörtüsü ile çekilmiş bir resimde saçlarımı açabilir misiniz?

Kıyafetim çok bozuk düzeltebilir misiniz ?

Bu ve benzeri soruların cevabı hepsi evet. Örnek olarak saçlarınızı kısa ise uzun olarak çizebiliriz, hatta bunun için saç model ve uzunluğunu beğendiğiniz yine çözünürlüğü yüksek bir fotoğrafı da ayrıca atarak belirtebilirsiniz. Tesettürlü bir kara kalem istiyorsanız yine aynı yolla bunu yapabiliriz. İstediğiniz özel bir yazıyı resme ekleyebiliriz veya bir tarihi...

İki ya da üç ayrı resim birleştirilerek de kara kalem resim çizilebilir. örnek olarak sevgiliniz ve sizin ayrı ayrı çekilmişresimlerinizi bir karede olarak çizebiliriz.

Kara kalem portre ve resimlerinizi özel ambalajında korunaklı bir şekilde silindir şeklinde iki ucu kapaklı sert rulo ambalajlarda yollamaktayız.

Çizim Boyutları Nelerdir?

30 x 40 cm,

35 x 50 cm,

50 x 70 cm,

Fotoğrafın uygunluğu ve isteğinize göre portreniz bu ölçülerde boyutlandırılabilir. Boyutlandırmada ücret farkı yoktur. Fiyatlar en alt seviyede tutulmuştur, bu işi çalışma engelim olduğu için ekonomime katkı sağlayabilmek adına yapıyorum bu yüzden sizlerin bütçesini zorlamayacak bir fiyat belirledim.

 

Çerçevenin ve camın kargo sırasında kırılma ihtimali yüzünden çerçeve yapmıyoruz, portre elinize ulaştıktan sonra zevkinize göre çerçeve yaptırabilirsiniz. Yine de özel durumlarda çerçeveli gönderim yapabilirim.

 

 

 
 

Sevgi ve saygılarımla,

 

Sinem G. Kaya