Rode NTG 8 Highend Shotgun Mic

Kullanılmış Ürün

3,200.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri


İzmir
İlan Açıklaması

Ürünün Açıklaması alttadır Fotografium dan alıntı yapılmıştır. Kısaca Almanya dan yeni geldim ve bu ürünü yaklaşık 3 hafta önce satın aldım. Profesyonel mikrofon isteyenler için Rode NTG 8 Rode un en son çıkardığı uzun menzilli mikrofonudur. Ayrıca yanında kendi rüzgar koruyucusu dışında sık kıl dokusu olan daha etkili bir rüzgarlık ta hediyemdir. Bunun dışında bir tane de 2 metrelik kablom var extra aldığım onu da hediye listesine ekleyebilirsiniz. Neden satıyorsun diye soracak olursanız, ben doğa kayıtları yapan bir insanım. spesifik sesleri kaydetmek için aldığım bu mikrofon inanılmaz güzel. Ancak Bundan cok daha büyük bir ihtiyaç doğdu, gözlerimi kaybetmemek için monitör ihtiyacım var ve malesef maddi durumum alacağım grafikerler için profesyonel monitör e yeterli gelmedi. Üzülerek satıyorum ama daha çok vaktimin geçtiği bilgisayar başı işi için gerekli olan monitör almak bir anda ön plana çıktı.

Alacak kişi ya da kurum izmir de olursa direkt bana gelip görebilir. Zaten bu mikrofonu bilen bilir. Benim verdiğim fiyatta da sanırım veren başkası yok bildiğim kadarıyla.

Bilgileri de aşşağıdadır.

Yüksek kaliteli yönel shotgun mikrofon

RØDE´un ödüllü NTG-3 teknolojisini temel alan NTG-8 broadcast kalitesinde RF-bias özellikli ve çok geniş bir frekans aralığında arttırılmış yönellik (directional) sağlayan bir shotgun mikrofondur. Tüm bu özellikler NTG-8´i film, televizyon, spor ve doğa sporları yayıncılığı, canlı performans ve tüm profesyonel uzak mikrofonlama uygulamaları için ideal bir mikrofon haline getirmektedir.

NTG-8 aynen NTG-3 gibi düşük gürültü, hem on hem off-axis için renklendirilmemiş doğal bir sound ve diğer bir çok mikrofonun çalışmasını engelleyen yüksek nem´e karşı dayanıklılık sağlayan RF bias teknolojisine sahiptir.

NTG-8 mat siyah olarak yüksek ısı altında boyanmış ve özel tasarlanmış SM8 shock mount ile birlikte gelmektedir. SM8 mükemmel kullanım sesi izolasyonu, kablo düzenlemesi ve çeşitli mount opsiyonları sunmak üzere tasarlanmıştır. Beraberinde gelen su geçirmez aluminyum saklama tüpü sayesinde taşıma ve/veya saklama sırasında mikrofonunuzun zarar görmemesi garanti altına alınmaktadır. WSNTG8 windshield ise hafif çevresel etkilerden mikrofonu korumak için idealdir.


ÖZELLİKLER

 Olumsuz çevre şartlarına dayanıklı biçimde tasarlanmıştır.
 Shotgun mikrofonların çoğundan %50 daha az self-noise
 Gerçek kondansatör (harici RF bias’lı)
 Son derecede düşük handling noise (elle tutma sesi)
 Radyo frekansları etkilerine karşı yüksek seviyede koruma
 Broadcast´e yönelik üst seviyede ses kalitesi 
 Hava şartlarından etkilenmeyi önleyen alüminyum saklama kabı pakete dahildir.
 Standart gelen aksesuarlar
- Alüminyum saklama kabı
- WSNTG8 rüzgarlık
- SM8 stand mount