PS4 BATTLEFIELD 4 99.00 TL

Kullanılmış Ürün
Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri



İstanbul
İlan Açıklaması
Battlefield 4 yeni nesil oyunculuğu tanımlayan, oyun ile zaferi buluşturan, bir çok ödüle ve yılın oyunu olmaya aday aksiyon-savaş oyunudur. 
Yeni nesil ile birlikte güçlenen Frostbite 3 teknolojisi ile Battlefield 4 muhteşem grafikleri ile dramatik bir savaş deneyimi sağlıyor.
Sadece Battlefield 4´te bir barajı zemninden havaya uçurabilir ya da bir gökdeleni yerle bir edebilirsiniz.Sadece Battlefield 4´te bir deniz çıkartmasını hücumbotun dümenindeyken kumanda edebilirsiniz.Sadece Battlefield 4´ün yeni jenerasyon versiyonlarında 64 kişilik multiplayer haritalarda bir öncekinden farklı savaşlar yapabilirsiniz.

TEMEL ÖZELLİKLER
Levolution teknolojisi ile sadece Battlefield 4te savaş alanındaki her hareketinize göre şekillenen yeryüzünü görebilirsiniz.
Sadece Battlefield 4te Frostbite 3 oyun motorunun ilham veren gücünü keşfedebilir, görsel ve işitsel mükemmiliği ile oyununuzu daha dramatik, daha inandırıcı ve daha gerçekçi olarak oynayabilirsiniz.
Sadece Battlefield 4te sınırsız oynamanın özgürlüğü ile güçlü yanlarınızı kullanarak zafere giden yolda başarı ile ilerleyeceksiniz.
Sadece Battlefield 4te tüm kara, deniz ve hava savaşlarını domine edebileceğiniz yepyeni savaş araçlarına sahip olabilirsiniz.