2.EL GOLDEN GATE TEK BAŞLIKLI

Kullanılmış Ürün

1,350.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Tokat
İlan Açıklaması


GoldenGate Plus 3D Dedektör


GoldenGate Plus 3D Dedektör

Kısa bir zaman önce ismini duyduğum bu cihaz nokta dedektör tarafından piyasaya sunulmuş. Sitesinden yeterince bilgi aldım ama bide teelfon açıp bazı sormak istediklerimi sordum sağolsunlar yardımcı oldular önce cihaz hakkında kendi görüşlerimi yazıp sonrada üretici firma nokta dedektörün kendi ürün tanıtımlarını yazacağım.





Cihaz hakkında ki ilk düşüncem kesinlikle olağanüstü bir cihaz Dedektör kullanan herkes bu işin zor taraflarını eğlenceli taraflarını bilir. İşte dedektör kullanırken oluşan bir çok sıkıntı bu cihazda giderilmiş. Bu dedektörün bence en güzel özelliği arama esnasında bir metale denk geldiğinde metalin yaklaşık şeklini ve ebatlarını verebiliyor olması. yani dedektörü kullanırken bir metale denk geliyorsunuz cihaz sesle ve görüntüyle sizi ikaz ediyor sonra size orada bulunan metalin yaklaşık enini boyunu söylüyor 3 Boyutlu olarak size temsili şeklini çiziyor. Öncelikle şunu söylemeliyim ki daha öncede 3 Boyutlu temsili çizim gösteren cihazlar yok değildi ama ben bu kadar başarılsını ilk kez görüyorum üstelik yaklaşık ebatlarını verebilmesi muazzam bir teknoloji...



Güzel özelliklerini anlatmaya devam edeyim. Bir diğer özelliği "arama modları" cihazın kendi yazılımında varolan 5 adet arama modu var bunlar bulunduğunuz toprak yapısına en uygun zemin ayarını size sunar. "Genel Arama", "Yüksek Mineral", "Derin Arama", "Çöp Metal" ve "Plaj Arama Modu" şeklinde toplam 5 farklı mod mevcut ayrıca siz bu modlar dışında ince ayarlarla kendinize uygun bir toprak ayarı yapma şansına sahipsiniz.



Dedektörün önemli özelliklerinden biri de yine daha önce başka bir cihazda rastlamadığım GPSözelliği. Bu özelliği ile araştırma yaptığını bölgeleri pc de kordinatını sorgulayabilir ve detaylı bilgiler alabilirsiniz ayrıca bulunduğunuz bölgeleri tracking ile kaydedip daha sonradan görüntüleyebilirsiniz.



Diğer başlıca özelliklerini saymak gerekirse Linux işletim sistemine sahip cihazda 5.7"  TFT ekran kullanılmış ayrıca dilediğiniz ses ve görüntü teması ile dedektörü kişiselleştirmek mümkün kılınmış. Güneş Modu sayesinde göz alıcı güneşli havalarda ekranı rahatlıkla görebiliyorsunuz.



Yazılımsal olarak kişiselleştirebildiğiniz cihazınızı çeşitli aksesuarlarla zenginleştirebiliyorsunuz.