2.ELTESORO TEJON 2 BAŞLIKLI

Kullanılmış Ürün

1,500.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Tokat
İlan Açıklaması

Tejonu sizlere tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Bu teknoloji harikası dedektör en ufak objeleri bile maksimum derinlikten tespit etmenizi sağlar. Tejon dedektörünün mükemmel toprak ayarı define avcılığı için yapılmıştır. Bu teknoloji harikası dedektör tam 1 yıl tasarım aşamasından geçmiş, en son seridir.
Tejonu diğer modellerden ayıran en önemli özelliği swich modunun eklenmesidir. Bu dedektörle modlar arasında (ayrımlı-ayrımsız) çok hızlı geçiş yapabilirsiniz. Parazitleri saptayarak bu modla yok edebilirsiniz. 
Bu dedektörün sahip olduğu iki ayrım modu tamamen kullanıcı tanımlıdır. Her ayrım modu ED180 devresi kullanır. İsteğiniz tüm metal avı veya altın gümüş gibi değerli metallerin avı mı? Bu Tejon için sorun değil. Sadece ayarlarını yapın ve başlığı sallayın. Sonra ayrım moduna geçmek için sadece tetiği kullanın. Ayrım yaptırmak için sadece tetiği ileriye itin, noktalama için kendinize çekin. Tejonu kullanmak çok kolaydır.
Ancak kullanıcı için yapılan özellikler sadece bunlarla sınırlı değil. Tejonun mükemmel toprak ayarı her iki mod için de çalışır. Tejonun ses tonunu ayarlamak da çok basit. Eğer sorunun yanıltıcı sesleri azaltmaksa sizin isteklerinizi Tejon karşılar. VCO özelliği ile normal bir sesin hangi metalden geldiğini tespit edebilirsiniz. Tüm metaller için binlerce farklı ses tonu ve ayrım modları barındırır. Tüm bunlar sizin değerli metalleri tespit edip kazmanız için tasarlanmış ve hayata geçirilmiştir.

ÖZELLİKLER
Çalışma Frekansı17,2 - 17,6 kHz
Başlık TürüMonolitik (Karbon Elyaf)
Başlık Boyutu-
Kablo Uzunluğu110 Cm
Ses FrekansıYaklaşık. 215-830 Hz
Ses Çıkışı2 ¼ "hoparlör veya kulaklık jakı
Kulaklık Uyumluluk¼ ", stereo fiş
Ağırlık (biraz değişebilir)1350 gr
Pil GereksinimiSekiz adet alkaline pil (AA)
Pil Ömrü40 ila 50 saat
Çalışma Isısı20°C - 55°C
Çalışma ModuSessiz Arama. Ayrımlı
Seçilen ModOtomatik Tüm Metaller
Mükemmel sesle ayrım
Tüm metallerde anında ayrım
Pakete Dahil ÜrünlerKulaklık
8 Adet 1,5 Volt Pil
Türkçe Kullanma Kılavuzu
Taşıma Çantası
Garanti2 Yıl