20 GÜNLÜK CAM GİBİ TEMİZ FX 3000 DERİN DEDEKTÖR MAĞAZAMIZDA 90 FARKLI İKİNCİ EL DEDEKTÖR

Kullanılmış Ürün

1,950.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Tokat
İlan Açıklaması

FX 3000

Özellikle hazine avcıları, maceraperestler, arkeologlar ve kaşifler için üretilen, DRS FX3000 Üstün Alman ile çalışır teknoloji ve şaşırtıcı arama sunar / tüm rakiplerine kıyasla derinlikleri bulabilirsiniz. Bir çeyrek dolar para kolayca 18 derinliklerde bulunabilir DRS FX3000 sikke avcı ile 20 inç. Büyük paralar hatta derin bulunabilir! Bu pratik ve hızlı arama yapabilirsiniz muhteşem bir sistem ve herhangi yeraltı detay kaçırmayacaksınız.

Tamamen sub-bir gram altın külçeler dahil olmak üzere küçük nesneler için tasarlanmış mükemmel algılama ve zorlu arazilerde ya da yüksek mineralli topraklarda yüksek hassasiyet. DRS FX3000 onun ‘derin ve hassas metal tanımlama yeteneği ile profesyoneller ya da yeni başlayanlar için ideal bir dedektör olduğunu. Bir dedektör özellikle derin arama yeteneği ve onun ‘fiyat aralığında en iyi metal ayrımcılık sikke avcılar için tasarlanmıştır. Para avcılar var bekleyen ve derin arama özelliği ve üstün metal ayrımcılık ile bir madeni para dedektörü zamankinden arıyorduk. DRS FX3000 sizin için özel olarak tasarlanmıştır! Bunu arıyor ve zorlu arazi koşullarında küçük nesneleri bulmak için tasarlanmıştır.

DRS FX3000 otomatik zemin dengelenmesini sağlar ve onun ‘hafif ve kolay ergonomik uzun süreli aramalar için yapılır özellikler. Dünyanın en etkili para avcılık dedektörü. Kullanımı kolay, sadece başlangıç ve gidin! Mükemmel metal ayrımcılık ve büyük derinliği olan DRS FX3000 ana konumlar. Geçerli jeton avcı ile zaman, para ve çaba harcıyorsun durdurmak ve DRS FX3000 bugün sipariş! kazma ve sadece değersiz metal bulma yaşı bitti! Sen DRS FX3000 ile değerli nesneler kaçırmayacaksınız! Eleyin tek bir düğme ile elektromanyetik parazit ve gürültü. Kolayca bile, tespit ve diğer dedektörler tarafından cevapsız bütün metal hedefleri belirlemek mineral bakımından zengin topraklarda!

Gelişmiş derinliği: aynı fiyat aralığında diğer dedektörler bu çok daha büyük derinliklerde sikke, takı ve hazineleri bulmak için derin Arama . düzenli özledim DRS FX3000 teklifi uzunluk ayarı ile bir dostu ergonomik şaft rahatça herhangi bir kişiyi sığdırmak için. Rahat Tüm için tespit etti. ! Hafif, pratik ve maliyet-etkin Ses Sinyalleri: ayırt edici sesler Metal tanımlama. . Değerli veya değersiz İki farklı bobinleri: küçük ve orta bobinleri ile kontrol arama derinliklerinde. Su geçirmez rulo: Tüm bobinler kesinlikle su geçirmiyor. biz ulusal düzeyde perakende bayi ağımızı genişletmek gibi, bu web sitesinden DRS FX3000 satın alabilirsiniz. DRS FX3000 fiyat ve Minelab E-Trac her performans kategorisinde çok olumlu karşılaştırır.