İNKA VLF Sistem Tek Para ve Toplu Gömü Avcısı

Kullanılmış Ürün

1,450.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Tokat
İlan Açıklaması

İNKA VLF Sistem Tek Para ve Toplu Gömü Avcısı

Farklı arama modları, ID Eleme özelliği ve yüksek minerallerin cihaz üzerindeki etkilerini minimize eden tasarımı sayesinde diğer dedektörlerin kaçırdığı para ve kalıntıları benzersiz derinliklerden tespit eder.

 

Genel Arama (GEN) 

 

Cihazın Genel modudur. Bu modda diğer modlardan farklı olarak sürekli devam eden ve eşik sesi diye de adlandırılan arka plan sesi mevcuttur. Bu seste oluşan farklılıkları takip ederek çok daha derin arama yapma imkanına sahip olursunuz. 
 

Ayrım (DI2)


sesli ayrım modudur ve ayrım modları içerisindeki en derin moddur. Aramalarınızı derinleştirip mevcut zemindeki olası yüksek mineral etkilerini Ortadan kaldırarak arama yapmanızı sağlar 
Ground Grab Toprak Ayarı ile tam kontrollü arama yapabilir 
Tekpara kalıntı Mücevher hazine define için oldukça ideal Dedektördür.Otomatik ve Manuel Toprak ayarlı,Aç Ara konumundadır.Şarj olabilen Lityum Batarya Sayesinde yaklaşık 75 Saat sürekli çalışma imkanı.2 saat şarjla 3 gün Max arama yapılabilir bir bataryaya sahiptir. 

1 TL Büyüklüğündeki metal parayı Toprak altında 45=50 cm 
Gümüş yüzüğü 50=55 cm 
7x7 çapında Bir bakır parçayı 75 = 80Cm 
Kutu kolayı 80 = 90 cm derinlikten 
bakır 40 cm tepsiyi 1.30 = 1.40 cm derinlikten algılar .


Bugibi derinlikler toprak yapısı değişimine görede değişebilir Demir türü metale farklı ses ile ayırım yada Disc podunu 5 ci Kademeye getirerek kapatabilir demiri algılamaz hale getirebilirsiniz. kullanımı kolay analog bir makinedir
Amatör,yeni,başlayanlar ve Tektekçiler için Coins (para ve altın arama değerli metaller) Jevelery (mücevher arama) 
Hem tek para hazine kalıntı define araya bilir hemde derinlik avantajıyla Horosan Tipi kayalardan taşlardan tuğladan mermerden Mineralden Etkilenmeden sinyali Net bir şekilde Geçirebilir. Kaya Altındaki İçlerindeki Paraları kasaları bulabilirsiniz. Oldukça İdeal kullanışlı kullanıcıya istediğini veren bir vlf dedektördür.
Teknik Özellikleri VLF indüksiyon dengesi Süprüntünün çok olduğu alanlarda arama için Çift-Filtreli Ayırt etme modu.
Değişken ses perdeli,Toplamda 4 adet pot 1 adet anahtar olmak üzere kulaklık jakı şarj 12 volt girişi Bobin Coil Girişi mevcuttur

(1 )Açma kapama Podu aynı zamanda seside kontrol eder.

( 2 )Disc Podu demir türü metalleri silmenize olanak sunar.

( 3 )senstviy deep derinlik Podu

( 4 )Manuel Ground toprak ayarı Podu

( 5 ) Auto manuel toprak anahtarı ile ayarlara kolayca erişim
 

En fazla tespit derinliği için Tek-Filtreli Bütün Metaller modu


Süprüntünün çok olduğu alanlarda arama için Çift-Filtreli Ayırt etme modu


Çalışma Frekansı:( 10,7 ) Khz küçük ve kütle hazine kalıntı heykel döküntü paralar küp testi güveç bakır tas metal sandık gibi metaller için. Üretilmiştir.


Çalışma Voltajı: 12,ile 14,5 Volt arası çalışa bilmekte.


Değersiz metallere Farklı ton, sesi ve red ederek sizi boşa kazı yaptırtmaz değerli metallere Net ses ton,u karışık metallere farklı tonda ayırım sesleri verir. Ayırımı 10 kademedir 4 = 5 kademe ideal olandır İNCA Diğer tüm Vlf metal Dedektörlerden daha derin tespitler yapar. Kullanıcısını yanıltmaz.


İç içe geçmeli teleskopik saplar sayesinde kullanıcı’nın duruşuna ve kol/el fizyolojisine göre değişen sap tasarımı 
tamamen katlanabilir ve tek bir çantada taşına bilir.


Yüksek Gerilim Hatları elektrik direkleri yanında altında kumsallarda Çalı Ot Orman İçlerinde Sorunsuz Bir şekilde Çalışmanızı sağlar 
Standart başlık 32 ″DD Örümcek Bobin başlığa sahiptir. Taşıma çantası kulaklığı şarj adaptörü kullanma kılavuzu.

 

sahibinden.com, tüm kullanıcılar için tam bir alışveriş güvenliği sağlamayı amaç edinmiştir.

Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcıların daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için, satın almak istediğiniz ürünü teslim almadan ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. İlan sahiplerinin ilanlarda belirttiği herhangi bir bilgi ya da görselin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorsanız veya ilan sahiplerinin üyelik profillerindeki bilgilerin doğru olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bize haber veriniz.