PULSE AR III Derin Pulse Sistem Dedektör HER TÜRLÜ DEDEKTÖR İLE TAKAS YAPILIR

Kullanılmış Ürün

5,200.00 TL

Herhangi Bir Şey Olabilir

İlan Sahibi Bilgileri




Tokat
İlan Açıklaması

PULSE AR III Derin Pulse Sistem Dedektör

 

Metal ayrımı ve yüksek bir algılama derinliğine sahip Profesyonel metal detektörü. 6 metre (20 feet). Mikroişlemci kontrollü metal türü göstergesi ile altın ve değerli metaller (gümüş, platin) için arama yapmak için uygundur!
 
Pulse AR III geleneksel metal dedektörlerine kıyasla derinlik ve ayrım başarısı olarak üstündür.
 
  • Metal ayrımı ile pulse indüksiyon teknolojisi
  • Mineralli Topraklarda ve tuzlu su içinde arama yapabilme
  • Otomatik kalibrasyon ile 5 farklı arama Bobinleri kullanabilme
  • Altın ve diğer değerli metaller için yüksek duyarlı tepki
  • Kullanışlı arama ve kolay kullanım

darbe-ar-3-searchframe
6,00 m (20 feet) derinliğe performanS
Sadece bizim büyük arama bobini (1x1 arama çerçeve) ve nabız indüksiyon tekniği ile fazla 6,00 m derinlikte daha büyük nesneleri bulmak mümkündür. Buna karşılık, konvansiyonel diğer dedektörler en fazla 2. metre arama derinliği.

Geniş arama alanları:
Geniş ve derin arama çerçevesi (Pulse indüksiyon tekniği) geniş alanlarında rahat ve hızlı arama sağlar. Örnek: Bir klasik vlf cihaz ile arama birkaç hafta sürer iken bir yüzey alanı tarama, bir futbol sahası büyüklüğünde, 3-4 saat sürecektir.
 
Örselenmemiş arama:
Minerali taşlar dedektörlerin çoğunluğu tarafından metal nesneler olarak gösterilir metalik özelliklere sahip taşlar elenemez. Bu gerekçelerle mineralli taşlar ve ağır mineralli topraklar, tuzlu su PULSE AR III için hiçbir problem yaratmamaktadır diğer kalitesiz dedektörler gibi sürekli toprak ayarı bozmamakta ve keyifli arama imkanı sunmaktadır. Reset butonu (otomatik sıfırlama) mineralli taşları silerek etkisiz hale getirecek.
   
Orta ölçekli ve büyük nesneler için ayrım:
PULSE AR III 5x5cm büyüklüğünde başlayarak metalik nesneleri tespit edebilir (konvansiyonel VLF metal dedektörleri sadece çok küçük metallleri ayırt edebilirsiniz). Büyük metal nesneler tespit edilerek Uygulamada, boşa harcanan zaman minimize edilmiştir.

 

Otomatik ayar:
PULSE III 1200-1600 Hz arasında değişken bir arama frekans ile çalışır, bu nedenle tüm arama rulo uygulaması basit bir. Özel bir anahtarlama mekanizması bobin elektrik kontrol ve otomatik olarak yeterli arama frekansını ayarlar çünkü PULSE AR III için çeşitli arama bobinleri kolay, elektrik ünitesine kablo bağlantılı olabilir.  

PULSE AR III yüzeysel, ve derin metalleri arama yapabilmek için imal edilmiştir. Bu daha büyük derinliklerde geniş alanlarda hızlı metal nesneler bulmak için geçerlidir. Aynı zamanda paslı çivi veya gazoz kapağı gibi önemsiz çöp metal parçalar size aramalarınızda sıkıntı yaratmayacaktır.
 
Metallerin çeşitlerini ayırt etmek PULSE AR III demir, altın ve gümüş gibi metalleri ekranda birbirlerinden ayrılabilir, Yüksek hızlı mikroişlemci kontrolü ile donatılmıştır.
 


Elektronik ünite

PULSE AR III kullanımı gerçekten çok kolay, deneyim veya eğitim gerekliliği olmadan kullanılabilir.Elektronik ünite yüksek kaliteli sağlam bir kutuya monte edilmiştir. Ön Analog göstergesi  Cihazın 4 kontrol opsiyonunu gösterir.

 

 

 

      MODE    MODE ayar düğmesi 4 farklı pozisyonda açılabilir:  
      KAPALICihaz kapalı
      BATT  Akümülatör pil durumu Pil seviye kontrolü
      ALLM  Metal türü ayrım yapmadan tüm-metaller arama modu
      DİSK Ayırım - Metal türü ayrım yaparak arama modu
      RESETReset butonu ile otomatik toprak sıfırlama
      FREQSes kontrolü ile ince hassasiyet ayarı
      VOLUME Ses kontrolü
      SAĞ LED                                                                                   LED sağ DISC modunda ayrımcılık amaca hizmet; LED yanıp optik gösterge ALLM ve DISC modunda göründüğünde. Sol diyot frekanslı darbe yansıtır.

 

Metal iletkenlik değerlerinin (Ayrım değerleri) örnekleri:

hafif metaller (örn. alüminyum)   20 
bakır   40
altın, gümüş, platin 100 ve üzeri

  

 

PULSE AR III için sunduğumuz kolaylık elektronik üniteye farklı su geçirmez arama bobinleri bağlanabilir. Ek olarak hiçbir ayar gerekli değildir.


Uygun arama Bobinleri (25cm veya 45cm) küçük ve orta ölçekli nesneler kullanarak bulunabilir. Optimal arama derinliği elde etmek için yeterli arama bobini nesnenin boyutunu aynı hizada olmalıdır.

 
25cm arama bobini 
25cm arama bobini PULSE AR III standart ve küçük metal nesneleri arama için uygundur


45cm arama bobini 
Küçük, orta ölçekli ve büyük metal nesneler arama için çok uygun.Ayrıca hızlı kesintisiz arama süreci sunar

 


 
 
Silindirik bobin 
Kuyular, dar kazı ve sualtı arama için uygun 5x20cm boyutlarıyla sayesinde. Aynı zamanda mikro-nesneleri bulmak için yararlı olabilir.

 

 

  1 x 1 m (40 ") rulo 8 kat sökülebilir  
Tercihen derin orta ölçekli ve büyük metal nesneleri aramak için kullanılır.
 
Bobin zaman ve emek harcamadan arama faaliyeti yaparak hataları devre dışı bırakarak için manyetik alanın yüksek olduğu alanlarda hatasız arama imkanı sunmaktadır. Belirli bölgelerde manyetik alanlar çoğunlukla bu prob kullanılarak nötralize edilecek ve keyifli bir arama imkanı ortaya çıkacaktır.
  

Çok hızlı pil şarj

 
2-3 saat içinde tam net veya araba (çakmak) den 2400 mA NiMH akümülatör yükleyebilirsiniz. Kırmızı ışık yayan diyot yükleme prosedürü gösterir, yeşil ışık yayan diyot tam dolu akü gösterir.